menu główne
menu dolne
Mapa strony
wyszukiwarka
przejdź do treści
A
A
A
K
MegaBIP
Na stronach
W przetargach
W zapytaniach
»
Powiatowy Inspektorat Weterynarii
Ogłoszenia
Aktualności i komunikaty
Zamówienia publiczne
Wnioski/pliki
Informacje dla rolników i hodowców
Informacje dla myśliwych
Rejestr stron usuniętych
Sytuacje kryzysowe
Deklaracja Dostępności
Inne informacje
Zapytania ofertowe
Plan postępowań - zamówienia publiczne
A
A
A
K
Na stronach
W przetargach
W zapytaniach
»
Powiatowy Inspektorat Weterynarii
Ogłoszenia
Aktualności i komunikaty
Zamówienia publiczne
Wnioski/pliki
Informacje dla rolników i hodowców
Informacje dla myśliwych
Rejestr stron usuniętych
Sytuacje kryzysowe
Deklaracja Dostępności
Inne informacje
Zapytania ofertowe
Plan postępowań - zamówienia publiczne
Powiatowy Inspektorat Weterynarii
/
Inne informacje
Inne informacje
Inne informacje
Załączniki:
Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych
(12.02.2023, 14:43)
- pobrań:
278
przejdź do góry strony
Opublikował:
Anita Urbanik
Publikacja dnia:
25.05.2022, 09:50
Dokument oglądany razy:
1 724
Podpisał:
Anita Urbanik
Dokument z dnia:
25.05.2022
Wersje archiwalne
Wersja do druku
Zastrzeżenia prawne
|
Mapa strony
|
Instrukcja korzystania z BIP
www.MegaBIP.pl
Program do prowadzenia BIP